libreja
  • Search
    • Search
    • Categories
    • Subject group
  • FAQ/Help
    • FAQ / Help
  • Language selection
    • German
    • English
  • Forgot password?
  • Login

Rex-Kochbuch : mit gründlicher Anleitung zur Bereitung sämtlicher Hauskonserven in verlässlichster underfolreichster Art in Obst, Gemüse, Kompott, Marmelade, Säfte, Moste, Pilze, Suppen; Fleisch, Fisch, Puddings usw....

Signature:KB 0002
Media type:Book
Short title:Rex-Kochbuch : mit gründlicher Anleitung zur Bereitung sämtlicher Hauskonserven in verlässlichster underfolreichster Art in Obst, Gemüse, Kompott, Marmelade, Säfte, Moste, Pilze, Suppen; Fleisch, Fisch, Puddings usw....
Author/Other person:Lösel, Emilie
Corporation:Rex Konservenglas-Gesellschaft
Publisher:A. Bräuer, Aussig
Edition:published in 1900
Cover:208 pages
Subject group:49 - Hauswirtschaft, Gaststätten
Language:German
Sachgruppe 2:73 - Ethnologie, Volkskunde » 73.88 - Ernährung, Nahrungsmittelzubereitung, Wirtshaus, Kellergassen
Subject headings:Kochbuch; geoEUR; jhdt20
Notes:Erscheinen vor 1900 vermutet
Brief description:KB
Categories:KB Kochbücher
Loan period:no data / no data
Library:Museumsdorfbiblio
Availability:1 copies (available, immediately available, KB 0002)
  • Total
  • Available
  • Lent
  • Overdue
  • Reservations
  • Equipment
  • References
Copy No.ASCShelfmarkLocationItem InfoEntry DatePurch. DatePriceBorrowed by1 to 1 from 1
0000589 KB 0002 Bibliothek   - - - -
per page

Imprint - Privacy - Powered by: