Signature: | GR 0219 |
Media type: | Book |
Short title: | Der Wein : seine Bereitung, Behandlung und Untersuchung ; mit 25 Tabellen |
Author/Other person: | Vogt, Ernst |
Publisher: | Ulmer, Stuttgart |
Edition: | 4., neubearb. Aufl., published in 1963 |
Cover: | 267 pages |
List price: | 0.00 EUR |
Subject group: | 48 - Land- und Forstwirtschaft |
Language: | German |
Sachgruppe 2: | 73 - Ethnologie, Volkskunde » 73.88 - Ernährung, Nahrungsmittelzubereitung, Wirtshaus, Kellergassen |
Sachgruppe 3: | 58 - Chemische Technik, Umwelttechnik, verschiedene Technologien |
Subject headings: | Wein; Kellerwirtschaft; geoEUR; jhdt20 |
Notes: | Ill., graph. Darst. |
Brief description: | GR |
Link: | https://permalink.obvsg.at/AC02246035 |
Categories: | GR Grünraum / Natur- u.Umweltschutz |
Loan period: | no data / no data |
Library: | Museumsdorfbiblio |
Availability: | 1 copies (available, immediately available, GR 0219) |