Signature: | GR 0083 |
Media type: | Book |
Short title: | Die Fruchtbranntweine und ihre Bereitung |
Band: | Scholle-Bücherei ; 118 |
Author/Other person: | Löschnig, Josef |
Publisher: | Scholle-Verl., Wien |
Edition: | 3. verb. u. verm. Aufl., published in 1946 |
Cover: | 80 pages |
Subject group: | 58 - Chemische Technik, Umwelttechnik, verschiedene Technologien |
Language: | German |
Sachgruppe 2: | 73 - Ethnologie, Volkskunde » 73.88 - Ernährung, Nahrungsmittelzubereitung, Wirtshaus, Kellergassen |
Subject headings: | Branntwein; Fruchtbranntwein; geoALL; jhdt20 |
Notes: | Ill., graph. Darst. |
Brief description: | GR |
Link: | http://www.ub.univie.ac.at/katscans/NKN009/0084/00000407.gif https://permalink.obvsg.at/AC04693934 |
Categories: | GR Grünraum / Natur- u.Umweltschutz |
Loan period: | no data / no data |
Library: | Museumsdorfbiblio |
Availability: | 1 copies (available, immediately available, GR 0083) |