libreja
  • Search
    • Search
    • Categories
    • Subject group
  • FAQ/Help
    • FAQ / Help
  • Language selection
    • German
    • English
  • Forgot password?
  • Login

Genußmittel : ein kulturgeschichtliches Handbuch

Signature:KB 0005
Media type:Book
Short title:Genußmittel : ein kulturgeschichtliches Handbuch
Author/Other person:Hengartner, Thomas (Hg.) ; Christoph Maria Merki (Hg.)
Publisher:Campus-Verl., Frankfurt, Main [u.a.]
ISBN-10/ISSN:3593363372
ISBN-13/EAN:9783593363370
Edition:published in 1999
Cover:kart., 292 pages
List price:0.00 EUR
Subject group:49 - Hauswirtschaft, Gaststätten
Language:German
Sachgruppe 2:73 - Ethnologie, Volkskunde » 73.88 - Ernährung, Nahrungsmittelzubereitung, Wirtshaus, Kellergassen
Sachgruppe 3:15 - Geschichte, Archäologie, Sozialgeschichte
Subject headings:Genussmittel; Kultur; Geschichte; Aufsatzsammlung; geoALL; jhdt17 - jhdt20
Notes:Literaturverz. S. 289 - 292
Brief description:BK: 58.34 - Lebensmitteltechnologie;
15.07 - Kulturgeschichte;
73.88 - Ernährung. Nahrungsmittelzubereitung
KB
Link:https://permalink.obvsg.at/AC02602972
Categories:KB Kochbücher
Loan period:no data / no data
Library:Museumsdorfbiblio
Availability:1 copies (available, immediately available, KB 0005)
  • Total
  • Available
  • Lent
  • Overdue
  • Reservations
  • Equipment
  • References
Copy No.ASCShelfmarkLocationItem InfoEntry DatePurch. DatePriceBorrowed by1 to 1 from 1
0001059 KB 0005 Bibliothek   - - - -
per page

Imprint - Privacy - Powered by: