Signature: | KB 0005 |
Media type: | Book |
Short title: | Genußmittel : ein kulturgeschichtliches Handbuch |
Author/Other person: | Hengartner, Thomas (Hg.) ; Christoph Maria Merki (Hg.) |
Publisher: | Campus-Verl., Frankfurt, Main [u.a.] |
ISBN-10/ISSN: | 3593363372 |
ISBN-13/EAN: | 9783593363370 |
Edition: | published in 1999 |
Cover: | kart., 292 pages |
List price: | 0.00 EUR |
Subject group: | 49 - Hauswirtschaft, Gaststätten |
Language: | German |
Sachgruppe 2: | 73 - Ethnologie, Volkskunde » 73.88 - Ernährung, Nahrungsmittelzubereitung, Wirtshaus, Kellergassen |
Sachgruppe 3: | 15 - Geschichte, Archäologie, Sozialgeschichte |
Subject headings: | Genussmittel; Kultur; Geschichte; Aufsatzsammlung; geoALL; jhdt17 - jhdt20 |
Notes: | Literaturverz. S. 289 - 292 |
Brief description: | BK:
58.34 - Lebensmitteltechnologie; 15.07 - Kulturgeschichte; 73.88 - Ernährung. Nahrungsmittelzubereitung KB |
Link: | https://permalink.obvsg.at/AC02602972 |
Categories: | KB Kochbücher |
Loan period: | no data / no data |
Library: | Museumsdorfbiblio |
Availability: | 1 copies (available, immediately available, KB 0005) |
Copy No. | Shelfmark | Location | Item Info | Entry Date | Purch. Date | Price | Borrowed by | 1 to 1 from 1 | |
0001059 | KB 0005 | Bibliothek | - | - | - | - |